Buff quin fred, no? Però… hi ha Cau?

Ja portem uns dies de fred i més fred, però igualment el Cau segueix funcionant a tot vapor i com cada cap de setmana us portem les novetats.

Els Llops van gaudir de la primera excursió del Curs, van anar al Masnou. Al ser tan motivats no van tenir cap problema de fer tota mena d’activitats a la platja i continuar coneixent mica en mica la cultura catalana; aquest cop amb els gegants i els capgrossos.

Follets es van quedar al Foment, però no us penseu que no van fer res interessant. Tot el contrari, van haver de fer les mil i una per evitar que uns pirates destruïssin el món dels Follets. Ho van aconseguir, clar està! Per cert, el Nil Cap va fer anys i ho van celebrar tots plegats amb un dolç pastís.

Clan 1 van aprofitar tot el dia fent un Cau dial. Mare meva si en van fer de coses, només us direm que quan vam arribar la resta d’unitats les vam trobar disfressades i espantant a tothom a qui trobaven. Diuen també que van ajudar als pirates de Follets, però això ja no ho podem confirmar del tot :O

Pioners continuen la recerca d’allò que volen tractar aquest curs: Van intentar tirar els temes socials que els interessaven i per canviar d’aires van fer autentiques obres d’art interpretatives per donar a conèixer com veien, des del seu punt de vista, la unitat.

Clan 2 va tirar més per l’actualitat de Consell i van fer una dinàmica/actuació de com va tot això de l’AGO d’Escoltes Catalans. Estan encantats d’aprendre així però sempre amb moments de pura bogeria. També van esbrinar l’organigrama d’Escoltes, veient que no som una associació petita organitzativament. I finalment, el seu Coordi els hi va comentar un gir inesperat de l’any.

Raiers va tirar per l’actualitat real i van treballar les tradicions amb un espectacular Halloween VS Castanyada. Es van disfressar i jugar per Halloween, i van canviar-se de disfressa i anar a buscar castanyes i moniatos per currar-se una bona Castanyada.