Què cal fer per venir al TN?

El Terra-Nova sempre està obert a acollir més gent, tanmateix hem de posar un límit a les unitats per un tema de Caps i de titulacions necessàries.

És per aquest motiu que demanem a les famílies interessades a venir al cau, que enviïn un correu, mitjançant el formulari de Contacta, al cau i ens indiqueu en quina franja d’edat/unitat voleu portar el vostre fill/filla (Consultar a Unitats). Us contestarem al més aviat possible. En cas de no poder ajudar-vos, intentarem donar-vos informació sobre altres caus/esplais pròxims a la zona.

No tenim una llista d’espera. Però òbviament si ens dieu que us avisem si les coses canvien, intentarem mantenir el contacte.

Igualment i passat aquest punt una mica trist…

Però puc provar que és això del Cau?

Siiii, esclar que sii! Pots venir als caus perquè provis que tal et sents amb el grup i durant aquell temps parlarem (amb els pares i mares) per anar veient el procès de l’infant 🙂

Que cal per entrar al Cau ?

    • Tenir un fill/fill que vulgueu que és desenganxi per unes horetes dels seus pares per passar a crear, imaginar i es diverteixi i reflexioni amb altres nois/es d’edat molt semblant.
    • Ser un pare/mare involucrat/ada en el Cau. Entenen que és un lloc on es treballa la continuïtat i el progrès de l’infant, i no una “guarderia de cap de setmana”:D

Té alguna quota el cau ?

La resposta és si! Tanmateix com ja hem anunciat podeu venir a provar sense compromís i després ja en parlarem tranquil·lament. És una quota fixa i després per les excursions o campaments. (No posem les quotes aquí perquè en el tema campaments no són fixes i en les excursions depèn de l’estació).