El 25 va ser un dia mogudet!

Aquest cap de setmana del 4/5 de març, els i les caps estarem al cau Espluga Viva fent l’excursió de Pedagògic! Això significa que no hi haurà cau!

Moltes unitats van aprofitar doncs, el cau passat per fer-lo dial i no desaprofitar aquestes dues setmanes que no hi ha hagut cau.

I què han fet cadascuna? Us ho expliquem!

Les i els follets han fet moltes coses al cau! Han fet diferents activitats per un dia tan disfressat com és Carnestoltes. Han treballat el gènere pensant quines disfresses ens posaríem, s’han hem disfressat i han sortit al carrer a preguntar quina disfressa es posaria la gent i a partir d’aquí han vist que no hi ha disfresses per nens i per nenes.

WhatsApp Image 2017-02-25 at 17.31.04

Els i les llops van anar al parc de Can Robacols, allà van estar fent activitats relacionades amb el conte de Lorenzo. Després com eren poquets van decidir berenar pizza! Quina sort.

Raiers van fer cau dial. El matí el van aprofitar per fer extra-jobs i van vendre pastissos al carrer Rogent! A la tarda se’n van anar al Fòrum i van passar una tarda de molts jocs i preparar activitats per Setmana Santa!

WhatsApp Image 2017-03-03 at 09.02.47

Les pioneres han sigut unes espies fantastiques i s’han infiltrat en el món dels CRAEs. També han aprofitat el cau dial d’avui per fer els objectius dels seus campaments d’estiu!😎

WhatsApp Image 2017-02-25 at 17.28.46

A més, també han celebrat l’aniversari de la Núria Navarrete i la Marta Barceló! Moltíssimes felicitats de part de tot el T-N!

WhatsApp Image 2017-02-25 at 17.28.45

Clan 1 per la seva part, han dedicat el cau a fer els seus objectius i anàlisi de grup per els campaments d’estiu, ja que se’n van de campaments internacionals i se’ls hi demana ja de ja!
A més, per tal de financiar-se els campaments, han fet unes bosses ben boniques, estan a un preu de 7€ i s’acaben! Així que ràpid!!

WhatsApp Image 2017-03-03 at 08.32.41

Clan 2 van fer una bicicletada per Barcelona.  Va ser cansat però gratificant!

En un moment de descans, van posar-se a provar el nou dron del seu coordinador, l’Albert. Aquí teniu un petit vídeo del resultat!

 

Un cau sobre rodes – Cèlia Barceló

Per part nostre res més! Ens veiem el dia 11 de març que hi ha cau normal a no ser que les vostres unitats diguin el contrari!!!

 

🦃