Hem anat a la Folletada!

El passat 18 i 19 de maig, els i les follets del Terra-Nova vam assistir a la Folletada!!

La Folletada és una trobada de tots els follets (infants de 6 a 9 anys) dels caus d’Escoltes Catalans. És un esdeveniment molt important, que només viuran un cop a la vida, ja que la trobada només es fa cada 3 anys. 

Enguany, la Folletada ha sigut molt especial! Més de 300 follets dels diferents agrupaments vam estar acampats a Cardedeu, i vam rebre la visita de la pirata Xim-Pum i del follet savi, que necessitaven la nostra ajuda per poder recuperar els records de l’illa dels follets, tot ensenyant-nos coses entre nosaltres. I perquè es noti que estem a la primavera, també ens van venir a visitar el sol…i una mica de pluja.

Un objectiu molt important d’aquesta edició de la Folletada era potenciar la participació infantil, i així ha sigut: durant el cap de setmana, les follets hem estat dinamitzant nosaltres soles diferents tallers que ens havíem preparat per ensenyar a tota la resta de follets dels altres caus, i també n’hem rebut de molt interessants i divertidíssims! Els i les follets del Terra-Nova, vam triar fer per la resta, un taller de construir moneders amb tetrabrics reciclats, i vam triomfar! A tothom qui va voler venir a aprendre-ho els hi va agradar moltíssim i n’estem molt orgulloses.

En resum, ha sigut una excursió plena de màgia, de natura, de jocs i d’emocions! I segur segur que ens quedarà per sempre a la nostra memòria! Fo-fo-fooooooollets!!