Informació Bàsica

Ens reunim cada Dissabte en el Foment Martinenc de 16:30 a 19:30 per fer Activitats, Jocs, … Depenent de l’unitat (membres i edat) els caps preparen un seguit d’activitats per tal de treballar, riure, pensar i divertir-se al mateix temps!!

Normalment cada mes hi ha 1 o 2 excursions. En les quals el nen porta el menjar en pels 2 dies: esmorzar 1, dinar 1, berenar, sopar, esmorzar 2 i dinar 2. Pot ser bocata, Tupper… Recomanem coses que no es passin ràpid i que no necessitin explicitament un microones (a la muntanya no n’hi han!!). Al 2013 es va activar la proposta de generar un Fòrum per ajudar en les “Receptes Tupper!!”. Aquestes excursions agafem el tren i anem a dormir a fora amb tenda. Normalment tenen un cost (no inclòs en la quota anual) el qual ja es passa amb la Cadena que és fa per informar.

Durant l’any hi ha 5 esdeveniments importants:

 • Passos:

  Primera excursió de l’any. Hi ha el canvi d’unitats i es el moment de conèixer els nous caps d’aquell any. També és el moment en que entren noves incorporacions (tot i que això es fa durant tot l’any). És una excursió d’un cap de setmana en casa de colonies.

 • Nadal:

  Els nens fan una obra de nadal (per unitats), es fa cagar el tió i després es fa un dinar comunitari amb tots els pares del cau (cost 0e perquè cadascú porta alguna cosa.)

 • Campament d’Hivern:

  És realitzen quant els Caps poden compaginar-los amb els estudis. Normalment les unitats petites van “coberts” (sense tenda), però sempre valorant el cost. Durant uns 3-5 dies.

 • Campaments de Primavera:

  Són uns campaments que s’estableixen durant els dies de festa de St. Santa (uns 5 dies en total). En aquest totes les unitats acampen conjuntament però fan “vida” per separats. És una exursió especial pels dies i pel menjar (els Caps cuinen!)

 • Campaments d’Estiu:

  Són els més esperats pels nens/nenes! Van dels 12-15 dies i es quant realment culmina l’any i viu mig més amb els nens/es que has portat tot l’any. És quant realment es veu el progrès i on demanem un esforç més gran per part de pares (pel tema de preocupació, trucades, visites d’incognit..). El cost varia molt depenent de la unitat, de si marxen fora de Catalunya i del transport. Intentem fer-los el més economics possibles i els preparem amb molta il·lusió!!! Les dates són pel Juliol o fins i tot Agost.