Informació Bàsica

INFORMACIÓ BÀSICA

Ens reunim cada Dissabte en el Foment Martinenc de 16:30 a 19:30 per fer Activitats, Jocs, … Depenent de l’unitat (membres i edat) els caps preparen un seguit d’activitats per tal de treballar, riure, pensar i divertir-se al mateix temps!!

Normalment cada mes hi ha 1 o 2 excursions. En les quals el nen porta el menjar en pels 2 dies: esmorzar 1, dinar 1, berenar, sopar, esmorzar 2 i dinar 2. Pot ser bocata, Tupper… Recomanem coses que no es passin ràpid i que no necessitin explicitament un microones (a la muntanya no n’hi han!!). Al 2013 es va activar la proposta de generar un Fòrum per ajudar en les “Receptes Tupper!!”. Aquestes excursions agafem el tren i anem a dormir a fora amb tenda. Normalment tenen un cost (no inclòs en la quota anual) el qual ja es passa amb la Cadena que és fa per informar.

Durant l’any hi ha 5 esdeveniments importants:

PASSOS:

Primera excursió de l’any. Hi ha el canvi d’unitats i es el moment de conèixer els nous caps d’aquell any. També és el moment en que entren noves incorporacions (tot i que això es fa durant tot l’any). És una excursió d’un cap de setmana en casa de colonies.

 

OBRA DE NADAL

Els nens fan una obra de nadal (per unitats), es fa cagar el tió i després es fa un dinar comunitari amb tots els pares del cau (cost 0e perquè cadascú porta alguna cosa.)

 

CAMPAMENTS HIVERN 

És realitzen quant els Caps poden compaginar-los amb els estudis. Normalment les unitats petites van “coberts” (sense tenda), però sempre valorant el cost. Durant uns 3-5 dies.

 

CAMPAMENTS DE PRIMAVERA

Són uns campaments que s’estableixen durant els dies de festa de St. Santa (uns 5 dies en total). En aquest totes les unitats acampen conjuntament però fan “vida” per separats. És una exursió especial pels dies i pel menjar (els Caps cuinen!)

 

CAMPAMENTS ESTIU

Són els més esperats pels nens/nenes! Van dels 12-15 dies i es quant realment culmina l’any i viu mig més amb els nens/es que has portat tot l’any. És quant realment es veu el progrès i on demanem un esforç més gran per part de pares (pel tema de preocupació, trucades, visites d’incognit..). El cost varia molt depenent de la unitat, de si marxen fora de Catalunya i del transport. Intentem fer-los el més economics possibles i els preparem amb molta il·lusió!!! Les dates són pel Juliol o fins i tot Agost.

 

PAPERASSA

En aquest espai us adjuntem les diferents autoritzacions que són (o poden ser) necessàries per tal de formar part del Terra-Nova!

Per qualsevol dubte, envieu-nos un correu o ens els feu arribar en persona durant els Caus.

 

      AUTORITZACIÓ CAU

Aquesta autorització és la bàsica que conté tota la informació que necessitem tenir sobre els infants/joves que formen part del cau. Cal que la doneu a qualsevol cap de la unitat del vostre fill/a per poder ingressar definitivament al Terra-Nova.

     AUTORITZACIÓ FOMENT MARTINENC

Per tal de formar part del Terra-Nova, els infants/joves han d’estar inscrits com a socis del Foment Martinenc, ja que és l’espai a on duem a terme les nostres activitats. Per tal de poder formar part de l’agrupament, heu d’omplir aquesta autorització i passar a entregar-la a secretaria del Foment (adjuntant dues fotos de carnet).

      AUTORITZACIÓ TABAC

Aquesta autorització és només per les unitats de joves de l’agrupament. En cas que els/les caps la demanin, us explicaran el funcionament d’aquesta.

       AUTORITZACIÓ RAID

Aquesta autorització fa falta només en alguns campaments que duem a terme. Si fa falta omplir-la, els/les caps us explicaran el funcionament d’aquesta.