La Murga fa 20 anys!

El 14 d’Octubre es va fer una petita celebració de caràcter obert per celebrar els 20 anys del projecte d’Escoltes Catalans LA MURGA.La mateixa web d’Escoltes Catalans defineix la Murga com:

El Projecte La Murga és una proposta de l’Àrea de Cooperació d’Escoltes Catalans pensada per sensibilitzar sobre el dret a un habitatge digne. El camp d’actuació és el districte de Ciutat Vella de Barcelona i el Casc Antic de Lleida.

 

El projecte està estructurat en format de camp de treball. L’equip de La Murga, format per voluntaris d’Escoltes Catalans, s’encarrega d’organitzar el camp. Els participants són joves membres dels agrupaments de l’Associació, concretament de les unitats de Pioners (15-17 anys) i Clan (18 anys).

Durant aquests 20 anys el Terra-Nova ha tingut la sort de participar en alguns dels camps de treball generats a través del projecte. El cas més recent el trobem amb els Claners actuals i alguns Caps, que quan eren Pioners van realitzar-la. A més a més, vam trobar imatges de Murges antigues amb Caps del Terra-Nova que ja només alguns reconeixem. Us deixem algunes fotografies i enllaços d’interès.

Recull de premsa de La Murga