Pluja, exposicions i cinefòrum!

 Cap de setmana remullat, això sempre fa que els Caps vagin de volit canviant o adaptant el Cau. Però com sempre, un Cau més per passar-s’ho bé i aprendre tots plegats.
Raiers va haver d’adaptar el seu Cau a una pluja intermitent que estava pronosticada, van fer coses dins del Foment, aprofitant per ballar i posar música. A més a més, van fer unes abstractes manualitats amb cotó fluix i caixes de sabates. Uns autèntics baüls de records en els que guardaran les fotos i coses que vulguin conservar de l’any que experimentaran.

Llops va anar a la mítica illa Damm, plaça habitual quan els Caps actuals eren nens/es. En tenim fotos i imaginem que s’ho van passar d’allò més bé!

Pioners va tirar més cap a l’actualitat i van anar a visitar l’exposició del Born! No sense abans conèixer de primera mà les impressions de la gent del carrer sobre les polèmiques estàtues ja retirades.

Follets ens ha enviat una imatge que teníem moltes ganes de veure! Una estrella! Un joc que abans es jugava molt en el Cau i ara cada cop ens recordem menys de com anava! Però és un gran joc per fer unes bones rialles i fer pinya entre tots plegats. A més a més, així dissipen una mica d’energia extra que tenen aquests terratrèmols (pssst, em diuen que Llops també en va fer una 😛)

Les dues unitats de Clan van estar juntament fent un Cinefòrum amb una convidada especial: la Judit! Una ex-cap del Terra-Nova, de quan els Caps eren Llops i els mòbils idees de futur! Segur que us recomanen fortament la pel·lícula: La Belle Verte. On, a grans trets, s’expliquen les possibilitats i canvis d’una societat totalment diferent i fora del consumisme i autoengany de l’època (tot i que és exportable a avui dia).

Us deixem algunes fotos i enllaços d’interès!

LA BELLE ARTE (1995) – Coline Serreau